top of page

HEY !!!

Fijn je hier te mogen verwelkomen!

Ik ben Stephanie en altijd onderweg. Het liefste van al ontdek ik graag nieuwe plekken, nieuwe dingen, andere vakgebieden. Dus een creatieve generalist met de wereld aan haar voeten. 

Mijn thuisbasis ligt in Aarschot maar bekijk het als een nest, van hieruit vlieg ik uit om op ontdekking te gaan. 

Ik noem mijzelf graag een outdoor avonturen fotograaf, daar op het snijvalk van twee passies (den buiten en fotografie) daar haal ik tonnen energie. Daar bekijk ik het leven vanuit een totaal andere, onverwachte hoek, (on)scherp, van dichtbij of veraf, in detail of in een duidelijk overzicht, ... sowieso daar worden grenzen verlegd. 

Op dat snijvlak liggen veel fotografische avonturen, dat loopt van festivals tot producten, van mountainbikewedstrijden tot het in beeld brengen van avontuurlijke vakantie bestemmingen. 

Daarnaast haal ik plezier uit het vastleggen van pure momenten, niets te gemaakt, zo natuurlijk mogelijk. Een moment van liefde, vriendschap, deugenieterij, verbinding,... ongedwongen vastleggen da's pure magie

Tijdens aparte momenten zoals de vrieskou of bij een prachtige zonsop-of ondergang trek ik er graag op uit om betoverende landschappen te fotograferen. Vanzelfsprekend neem ik ook altijd mijn camera mee op vakantie en zoek ik naar leuke standpunten, verwarrende close-ups, aparte beeldkaders, ... . 

Als laatste maar niet onbelangrijke element heeft ook documentaire fotografie mijn hart veroverd. De focus gericht op één onderwerp, een fotografisch onderzoek opstarten en naar buiten brengen in een beeldverhaal. Dat tonen in een boek en tentoonstelling is mijn grootste droom. 

 

Heb je nood aan een extra fotograaf, voor het uitvoeren van grotere opdrachten voor bedrijven of evenementen? Wil je echt alles in beeld en niets missen of wil je ook graag jouw project videografisch in beeld dan kan je ook op Yannick rekenen. Samen geven we vorm aan Wandering Lights. Als fotografisch duo nemen we graag grote projecten aan!

Neem even de tijd om door mijn werk te gaan, surf gerust langs de website van Yannick of bezoek onze instagram pagina's.

 

Bel of schrijf indien je nog vragen hebt of zin hebt in een samenwerking. Ik hoor het graag! 

Tot snel!

                Groet,

                     Stephanie 

277219430_10166262983385333_1565322935764850564_n.jpeg

Foto Marijke Beckers

bottom of page